Γνώρισε με

Λίγα λόγια για μένα…

«Με την εμπειρία των 10 χρόνων στον τομέα της Διατροφής αλλά και με το φρέσκο αέρα της Καινοτομίας είμαι εδώ για να σε βοηθήσω»

Η αγάπη μου για τη διατροφή με οδήγησε το 2011 στο πρώτο του πτυχίο στην Επιστήμη της Διατροφής και της Διαιτολογίας. Η διαρκής ανάγκη μου για μάθηση και βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών για τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται, με οδήγησαν στην απόκτηση Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Εφαρμοσμένη Διαιτολογία- Διατροφή και στην Κλινική Διατροφή από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο το 2018.

about giorgos

Έχω διατελέσει ομιλητής σε πλήθος συνεδρίων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Αποκορύφωση η βράβευσή μου στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Διαιτολόγων στη Βαρκελώνη της Ισπανίας το 2011 για τη μελέτη μου σχετικά με την υποθρεψία σε ηλικιωμένους ασθενείς. Έχω επίσης εθελοντικά πραγματοποιήσει πολλές ομιλίες. Τόσο στο ευαίσθητο παιδικό κοινό Δημοτικών Σχολείων και ΚΔΑΠ του Νομού Πέλλας, όσο και σε συνεργασία με την Αντιδημαρχεία Πολιτισμού του Δήμου Έδεσσας.

Επιπλέον, προωθώ την αγάπη μου για τη διατροφή και από το χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων Στις δομές των Δημοσίων ΙΕΚ είμαι καθηγητής Διαιτολογίας, Διατροφής, Παχυσαρκίας, Μεταβολισμού και Αθλητικής Διατροφής καθότι είμαι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων. Ταυτόχρονα είμαι επίσημος εξεταστής του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού  Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) στην ειδικότητα του «Στελέχους Διατροφής & Διαιτολογίας».

Ο χώρος μου…

Η αναγνώριση της προσπάθειάς μου από τον κόσμο, για την προαγωγή της υγείας, με βοήθησε στη δημιουργία του Διαιτολογικού μου Γραφείου στην Καρδιά της Έδεσσας για όλους όσους με χρειάζονται.

Αυτός ο χώρος είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να σε μυήσει στον κόσμο της διατροφής και να σε εμπνεύσει να ξεκινήσεις την προσπάθειά σου. Εδώ θα θέσουμε μαζί τα θεμέλια που θα οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σου.

Βρίσκομαι δίπλα σου, πάντα με θετική ενέργεια και καλή διάθεση, ώστε να σε βοηθήσω να γνωρίσεις τις δυνατότητές σου και να σε στηρίξω στο να τις αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Εάν πιστεύεις πώς είσαι έτοιμος για μία σημαντική αλλαγή στη ζωή σου, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος!

Αγάπησε τον εαυτό σου και γνώρισε την καλύτερη εκδοχή του, με την Επιστήμη της Διατροφής